Hobby er en artig, litt bortgjemt kar.Jeg kan i alle fall ikke huske å¨ha lagt merke til han siden 80-tallet, knapt nok da… Designet er lettere retro-naivistisk, med store, boblete blå og røde bokstaver. Fine diagonale sølvstriper under. Passe størrelse til å ta med på kino eller fjelltur. Hobby har en snodig konsistens. Forstår meg ikke helt på hva som er inni, men det er trolig beslektet med bamsemums-skum og noe slagt tørr gele. Syns ikke sjokoladeinnholdet i denne sjokoladen rettferdiggjør å ligge i sjokodisken en gang, for utenom et tynt trekk er det labert. Ikke et godt kjøp hvis alt man ønskjer er massiv sjokolade… Men topp hvis man vil ha noe bamsemumsaktig++. Alt i alt er denne gankse søt og laber på sjokoladefronten. Men på den annen side kan denne baren representere en kjærkommen avveksling, og på fjellet er jo alt godt!

terningkast: 3-4

Blog Image