Jeg opplever stadig flere sjokolader på farten, denne gangen Troika, aka trojkansk treeninghet i titusen fots høyde. Det var i sannhet en gledesspreder, i det grenseløst trange Norwegian/Xl airwaysflyet akkompagnert av noe motbydelig skvip av en “pulverkaffe” som Norwgian skamløst krever 25 kroner for. Nok om det. Troika følger stilen til de litt “voksne” sjokoladene, men eksklusiv og skinnende innpakning. Og siden jeg er som skjæren og liker alt som glitrer, faller jeg pladask atter en gang. Det er rart hvordan en slik sjokolade kan gi et streif av luksus på en ellers middelmådig flytur! Selve sjokoladen fortoner seg som kaffens beste følgesvenn (og da mener jeg ikke pulverkaffe). Og det deilige mørke sjokoladetrekket gir straks utslag på lykkebarometeret. Trekket er topp, og det samme er marsipan og nougaten. I utgangspunktet er geleen et friskt pust som utgjør prikken over i’en. Men i lengden fører den til at sjokoladen blir litt for søt. På de siste par bitene droppet jeg derfor geleen, noe som førte til en indignert og uforstående sidemann: “det er jo geleen som er best”. Jaja hver sin smak, ser du. Alt i alt er ikke denne noe dumt valg, god til kaffe er den og. Og sammenlignet med de andre trippelsjokoladene vil jeg påstå at den er uovertruffen rett og slett!

terningkast: 5

Blog Image